Help Spotcap winnen

Het stemmen is gesloten

Spotcap

Wat is het?
Spotcap is in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde speler binnen het Nederlandse financieringslandschap. Onze missie is om op efficiënte wijze zakelijk krediet te verstrekken aan MKB-ondernemers. Wij zorgen ervoor dat onze klanten vlot, veilig en op eenvoudige wijze online financiering kunnen aanvragen en ontvangen. Bij ons staat de klant- en maatwerkfinanciering centraal. Spotcap is geschikt voor gevestigde bedrijven die continuïteit willen behouden of willen doorgroeien en geen weken willen wachten op aanvullende financiering.

Waarom is het uniek?
Spotcap heeft als eerste Europese FinTech-speler een strategische samenwerking gesloten met een Europese bank op het gebied van kredietverlening voor het MKB. Onze partnership met BAWAG Group bevestigt de snelle ontwikkelingen in de financiële sector, waarbij FinTech-spelers samenwerkingen aangaan met traditionele partijen om samen de beste dienstverlening te kunnen bieden, waarbij de klant centraal staat.

Wat zijn de belangrijkste resultaten?
Onze samenwerking met BAWAG Group bevestigt de visie van Spotcap dat FinTech niet disruptive is, maar juist van toegevoegde waarde voor het traditionele bankieren en een verrijking van het financieringslandschap. Met duurzame, geïntegreerde samenwerkingen wil Spotcap haar volume uitbreiden en op zeer accurate wijze MKB-ondernemers bedienen. Naast eigen kredietverstrekking verzorgt Spotcap nu ook de technologie van kredietafhandeling voor traditionele financiële partijen, oftewel “lending as a service”.