Help Doelbeleggen.nl winnen

Doelbeleggen.nl

Wat is het?
Wanneer je weet dat je geen of onvoldoende pensioen opbouwt, je hypotheek niet kunt aflossen, of je kinderen niet kunt helpen met dat financiële duwtje in de rug, levert dat stress op. Kun je geld opzij leggen, maar weet je niet hoe je dat het best kunt doen? Sparen levert onvoldoende op. Beleggen kan uitkomst bieden, maar hoe? Het kent risico’s en hoe zorg je dat je belegt en blijft beleggen op een manier waarmee je doel echt gaat realiseren? Met doelbeleggen wordt het doel met de bijbehorende haalbaarheidskans voorop gesteld.

Waarom is het uniek?
Hoe er wordt belegd wordt bepaald door het doel, niet door de klant of markt.
Er wordt bij aanvang geen vast belegginsprofiel bepaald zoals bij alle andere partijen. Er wordt een risicoplafond vastgesteld en dan steeds belegd met de beleggingsmix met de hoogste haalbaarheid. Mocht de haalbaarheid achterblijven, dan geven wij advies hoe de klant kan helpen. Een kleine verhoging van de periodieke inleg is soms al voldoende.

Wat zijn de belangrijkste resultaten?
Significante koersdalingen in het laatste kwartaal van 2018 leverde ons het meest overtuigende Proof of Concept. Wij maken inzichtelijk dat dergelijke dalingen nauwelijks impact hebben op de haalbaarheid van het beleggingsdoel en dat geeft de belegger rust en vertrouwen. Wij ontvingen geen enkel telefoontje van ongeruste beleggers.
Daarnaast zijn wij benoemd tot Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland (IEX Gouden Stier) – een strijd waarin wij grote partijen als NN en Evi van Lanschot achter ons wisten te laten.